• tala fou

Le Fa'atuputeleina Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi o 1.523 Glass Photochromic Lenses

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o tekinolosi, ua faʻapipiʻiina lelei i totonu o le fanua o tioata.O se tasi o faʻafouga sili ona taua i le pisinisi mata mata o le1.523 tioata photochromic tioata.Ua suia ai le auala tatou te vaʻai ai i le lalolagi e ala i le faʻaleleia atili o le vaʻai ma faʻaleleia le faʻamafanafanaga i lalo o tulaga eseese o moli.

O tioata Photochromic o tioata e pogisa pe a faʻaalia i le susulu o le la, ae toe mou atu i se tulaga manino pe a le faʻaalia i le UV radiation.O lenei vaega e avea ai i latou ma filifiliga sili mo i latou e masani ona i fafo pe o loʻo maʻaleʻale i le malamalama susulu.

1.523 tioata photochromic tioata o se fa'afouga fa'alelei o tioata photochromic masani.Faia mai mea mata'eta'e maualuga, o nei tioata e ofoina atu le fa'atinoga lelei tele, ma avea ai ma filifiliga ta'uta'ua i tagata e fiafia i mata.

O se tasi o mea sili ona lelei o tioata photochromic tioata 1.523 o lo latou gafatia e faʻaitiitia ai le pupula.E mafai ona fa'aitiitia lelei le pupula i le susulu o le la po'o le ta'avale i le po.O lenei vaega e maua ai le vaʻaia sili atu ma faʻaitiitia ai le tiga o mata, ma avea ai ma filifiliga sili mo i latou e faʻaalu le tele o taimi i fafo.

O le isi itu taua tele o1.523 tioata photochromic tioatae latou te ofoina atu atoa le puipuiga o le UV.Ua mamanuina mea tioata e poloka ai ave leaga o le UV e mafai ona faaleagaina ai mata i le aluga o taimi.Faatasi ai ma nei tioata, e mafai ona e puipuia ou mata mai le vevela o le la.

1

O nei tioata e matua'i umi fo'i, e fa'aigoa lelei mo i latou o lo'o ta'ita'ia se olaga malosi.O mea mata'eta'e sili ona lelei na fa'aaogaina e gaosia ai nei tioata e tete'e ma mafai ona tatalia a'afiaga mai mea eseese.

1.523 tioata photochromic tioata o lo'o maua fo'i i talavai eseese e fetaui ma tagata e eseese mana'oga va'ai.Pe e te va'ai mamao, va'ai mamao, po'o le astigmatic, o nei tioata e mafai ona fa'avasegaina e fetaui ma au fa'atonuga tonu.

I tausaga talu ai nei, o le manaʻoga mo le 1.523 tioata tioata photochromic ua faʻatupulaia tele.O lenei mea na mafua ai le faʻaleleia atili o le gaosiga o le gaosiga, ma maua ai le tele o tioata faʻatekinolosi.

O nisi o mea fou ua agai i luma i lenei matata e aofia ai tioata e mafai ona pogisa ma susulu i se saoasaoa vave, faapea foi tioata e mafai ona suia i lanu eseese e faalagolago i le tele o le susulu o le la.O nei fa'afouga ua fa'afaigofie ai nei tioata i suiga o tulaga malamalama ma fa'aleleia atili ai le fa'atinoga.

E le gata i lea, o nisi tagata gaosi oloa o loʻo tuʻufaʻatasia nei tekinolosi photochromic i tioata polarized.O le tuʻufaʻatasia o nei tekinolosi e lua, o tioata e le gata ina maua ai le puipuiga atoatoa o le UV ma faʻaitiitia ai le susulu, ae faʻaleleia ai foi le eseesega o lanu ma le manino o le vaʻaia.

1.523 Glass Photochromic Lenses o se fa'ata'ita'iga lelei o le fa'aogaina o tekinolosi fa'atekinolosi e fa'aleleia atili ai o tatou olaga i aso faisoo.Faatasi ai ma lo latou gafatia e faʻafetaui i suiga o tulaga malamalama, faʻaitiitia le susulu, tuʻuina atu le puipuiga atoatoa o le UV ma faʻaleleia atili le manino o le vaʻaia, e le o se mea e ofo ai le lauiloa tele o nei tioata i tagata fiafia mata.

Afai o lo'o e su'e se seti fa'atekinisi o mata, 1.523 tioata photochromic tioata e mautinoa lava e tatau ona mafaufau i ai.E le gata o le ae maua se pea o tioata e matua lelei le faatinoga, ae o le a teufaafaigaluegaina foi i mata tioata e fausia e tumau.

I mea uma, o le alualu i luma na faia ma1.523 tioata photochromic tioatafai i latou o se filifiliga sili ona lauiloa mo i latou o loʻo taʻitaʻia se olaga ola malosi pe faʻaalu le tele o taimi i fafo.A'o fa'aauau pea le fa'aleleia atili o tekonolosi, e mafai ona tatou fa'amoemoeina nisi atina'e i lenei matā'upu, e fa'asili atu ai le fa'aogaina o tioata ma fetu'una'i i o tatou mana'oga suiga.Afai la e te manaʻomia se pea matatioata fou, aisea e te le mafaufau ai e teu faʻafaigaluega i lenei tekinolosi ofoofogia ma vaʻai mo oe lava?


Taimi meli: Apr-19-2023